Grytebrød med jalapeno og hvitløk




Grytebrød med jalapeno og hvitløk

Ingredienser:
1 pk Møllerens Saftig kornbrød melblanding
6 dl lunka vann
1 pk tørrgjær
1 håndfull hakkede jalapeno
1 håndfull hakket syltede hvitløksfedd
1 ss Urteblanding etter ønske
1 ss Timian
1 ss Rosmarin

-Hell melblandingen i en bolle, hold igjen litt mel til forming av deigen.

-Rør inn gjær, vann, urter, jalapeno og hvitløk. Juster med mel/vann til passende konsistens

-Elt deigen godt og form til en stor bolle, lag et 2-3 snitt i overflaten. Ingen forheving nødvendig.

-Legg hele brødet i en forvarmet 12" gryte, med 6 kull under og 18 kull over (ca 200*C)

Stek i ca en time med rotering hvert 15 min

Om ønskelig så kan deigen lages ferdig hjemme og fraktes med på tur, pakket i plast.

Nyt!

Passer utmerket til alle slags gryter, såvel som BBQ og sjømat