Rømmesalat



Denne salaten er basert på en dressing som jeg har lagt ut her før.

Salaten kan brukes til alt av sjømat og røkt mat, har ikke prøvd til biff enda, men det kommer nok snart.


Ingredienser til 4-5 personer.
2,5 - 3 dl rømme eller youghurt
1/2 tube blåmuggost fra Edel
litt Salt etter smak
1/2 ts Grovmalt pepper.
Saften av 1/2 Lime
1 stor rødløk finskjært
1 gul paprika, finskjært
1 rød paprika, finskjært
1 grønn paprika, finskjært

Løken og paprikaen, skjæres i biter som du synes er passelig å ha i salat, jeg bruker ca 1 cm stykker. Ha dette i en bolle.

Bland inn rømme, muggost og limesaft, rør sammen til alt er blandet, smak til med salt og pepper, eventuelt smak til med litt sukker, hvis ønskelig.

Bland alle ingredienser sammen og la stå i 10-15 min før servering.

Absolutt en vinner til plankerøkt ørret, servert med ferske nypoteter.