Grunnkurs i Dutch Oven matlaging.
Meny:
Chilligryte.
Baking av brød.
Svinesteik i gryte.
Stekte grønnsaker, poteter, kålrot, gulerøtter og løk.
Kake med fruktfyll.
Ingen forkunnskaper eller behov for egne gryter. Kompendium og mat er innkludert i prisen.
Bespisning etter kurset.
Kurset kan legges til ettermiddag eller helg, men 4 til 5 timer er nødvendig.
Minimum 5 personer - Max 10 personer.
Pris kr. 800 pr.Person.
Se info om et kurs jeg holdt for Speiderne på landsleiren i Stavanger 2013. Trykk her.
Det må være en kontaktperson som styrer personene på kursstedet. Jeg vil legge ut kontaktinfo i kalender, så interesserte kan ta kontakt direkte med kontaktpersonen.
Hvis transport til kurssted er lengre enn 100 km en vei fra Notodden, så avtaler vi et tillegg for drivstoff.

Henry Enerstad, Tlf: 45637962, e-post: post@dutchoven.no